Januar: over og ut! Så en jodel her om dagen som sa «det har allerede gått 5 måneder og enda så er det bare januar!» jeg er visst nok ikke alene om å føle at tiden har gått tregt i januar, hva synes du?

Nå sitter jeg på flyplassen å tenker tilbake på måneden som har gått. Å stoppe opp å faktisk evaluere en mnd er ikke noe jeg har gjort på en stund. Blitt veldig god på å evaluere dager, sjonglere alle oppgavene som er og prioritere riktig for neste dag. Men nå skal jeg altså zoome ut å ta en skikkelig vurdering over hvordan måneden totalt sett hat gått. Det skjer så mye, så mye forskjellig hver eneste dag nå at det å bruke tid på å se tilbake kjennes nødvendig.

<tenker tilbake>

Som dere kanskje har fått med dere har mitt fulle fokus vært eget selskap den siste tiden. I fjord klargjorde vi, i starten på 2020 tok vi inn en kjempe bukett av målrettede og motiverte kvinner og menn som satt i gang vårt nye «felles oppstart” konsept. Det går ut på at de som er med starter opp samtidig, noe vi nå ser gir en skikkelig sammensveiset gjeng som er med på å motivere og støtte hverandre underveis! Akkurat som vi hadde håpet på!

Det ligger mange timer bak planlegging når man driver for seg selv. Mailer skal svares, e-poster lager, ansatte ivaretas, markedsføring, hjemmeside, service, sosiale medier, budsjett, oppfølging, oppdatering – og enda mere planlegging. Nylig hadde jeg også den aller første, ordentlige medarbeidersamtalen med gjengen også. Jobber meg inn i lederrollen jeg brått er blitt kastet ut i – men som så langt går veldig bra, skal jeg si det selv.

Heldigvis er vi en så god gjeng alle inkludert i teamet, hvor vi lærer av hverandre på kryss og tvers og fordeler arbeidsoppgaver som de hagler på oss.

Det beste jeg kan kan si om den perioden vi er i nå, er: fyyyyyyyyyyyyfaen så gøy det er!

Det føles lutt ut som at «veien er lagt» forran oss. Vi vet hvor vi skal, vi har stål kontroll på neste steg og hvordan komme oss dit – selv kan jeg stolt si at jeg har kjempe trua på hele greia, i alle fall nå som enda en av mine drøm holder på å gå i oppfyllelse. Lover å opplyse klart å tydelig når den GÅR i oppfyllelse. Som er veldig veldig snart. Trenger bare litt mer planlegging først. Kan du gjette hva det er??

Livet stopper aldri å overraske meg, spesielt ikke når det oppfyller ønskene dine og tar deg dit du vil. Magisk, rett og slett.

Jeg sitter som sagt på flyplassen. Skal til Oslo for samling nr to med bikini-jentene, før jeg stikker innom Trondheim å hilser på mitt nye tantebarn og resten av familien. Følg med på instagram for oppdateringer gjennom helga. Denne samlingen skal vi også ha foredrag med Karianne, som skal ruste jentene mentalt for tiden etter konkurranse. Alltid spennende å høre hva Karianne har å si, og ikke minst hva jentene tenker om det etterpå!

Nå boarder flyet mitt, så får løpe avsted. Lang reise dag i dag, med to og en halv timers tog til Amsterdam, god tid på flyplassen, to timer fly – så finne frem til Karianne hvor jeg blir boende i kveld. Gleder meg såååå masse til å se henne og tilbringe litt kvalitets tid sammen før samlingen starter!