Hvilke problemer har jeg løst for meg selv?
Fra siste halvår i fjord frem til nå for bare ett par uker siden har jeg følt at jeg personlig har stått på stede hvil. Å utvikle meg selv har vært noe jeg har higet etter å oppnå, men ikke vist hvordan å sette i gang. Noe har murret på underflaten, uten at jeg har klart å sette fingeren på hva eller hvordan å gjøre noe med det.

En aha-opplevelse brøt igjennom en natt perry og jeg ble sittende oppe å snakke. Hele natten lang.

Det er ingen hemmelighet at jeg tidligere har «strevd» med instagram å selv følt på at jeg ikke kunne gi det hodet mitt forteller at «folket vil ha». Som i min historie er «perfekte instagram bilder», daglig opplastning, bla bla bla. Åpenbaringen kom i det vi snakket om ulike labler vi mennesker setter på oss selv. Menneskets ego er å alltid sette likhetstegn mellom seg selv og noe. Du kjenner deg sikkert igjen om jeg ber deg utfylle setningen «jeg er en ….. person». Samme hva du fyller ….. med, så er dette egoet som klamrer seg til en label, for at du skal føle deg som «den du er».

Fra mitt ståsted var mine dotter fitness. Jeg er en fitness person. Labelen kommer fra at joda, jeg har drevet med fitness – men at jeg er en fitnessperson er noe jeg forteller meg selv at andre mener jeg er. Denne labelen har hemmet meg i å være den Sandra som pr dags dato ikke har trent mer enn 3 ganger de siste 2 månedene.

Så, for å runde av så har jeg løst et problem for meg selv. Jeg ER ikke fitness. Med det behøver jeg ikke tro at mine følgere bare vil se muskuløs kropp. Det vil ikke gjøre stort utslag uttad, da jeg alltid har delt alle former og ikke har vært bekymret for dette frem til nå, men like vell så er det en klikk i hodet som er digg å ha bestemt seg for at ikke er en label lengre. Flere som har satt labler på seg selv, basert på hva du tenker andre tenker om deg?

Hvordan har kost og trenings året mitt vært?

Vell, her er det ikke mye å skryte av! Dette har vært året jeg har trent minst, siden jeg kom i gang med styrketrening i 2013!! Jeg har mistet 4 kg i muskelmasse mener jeg (har ikke veid meg på en god stund nå, men det var status sist og har ikke trent siden, såå). Mange faktorer spiller inn på dette, blant annet flytting til Nederland, coaching av atleter, mye reising, og det som leder meg til neste spørsmål:

Hva er jeg mest fornøyd med å ha oppnådd i 2019?
Å bli selveier av Lewel Coaching og nå ha bygget det opp til å være en gjeng på 7 med ulike bakgrunner og kvaliteter. Klare for å sparke i gang nyåret med nye konsepter og programmer.

Dette har vært et år med mye jobbing – og det gjør meg energisk som F!

Førstkommende mandag etter nytt år starter vi første coaching periode hvor du får 6 uker til prisen av 4. Skulle du ønske bli med meg på oppstart (ja det stemmer, 6 januar er dagen jeg også begynner å prioritere annerledes) så kan du sjekke ut denne linken: https://www.lewel.no/fellesoppstart 

Hva er jeg mest stolt over?
Uuuh, har masse å være stolt av i år! Blant annet at to av lewels athleter representert Norge i Verdensmesterskap!

Også at jeg tross lite trening har lært å ikke freake ut av den grunn. I hele år har jeg fortalt meg selv at trene, det er noe jeg kommer til å drive med livet ut uansett. At det i en periode prioriteres annerledes har ingen ting å si; det er heller sunt i lengden!

Nytt kapittel har startet?

Mitt nye kapittel for i år er Perry. Snart har vi vært sammen i ett av mange år og midtsommers flyttet jeg til Nederland. På nyåret starter Perry i ny jobb og jakten på egen leilighet sparkes i gang. Vi bor nå i en søt liten by helt sør i landet, Sittard. Jeg trives kjempe godt, uvant at det aldri er en eneste utsikt eller fjelltopp å se – men så blir man fort vant. Været er digg, med kaldeste dag så langt på – 3 grader, ingen snø, ikke mørkt kl 16 som jeg eller ville vært vant med, god mat – allting godt!

Hvilke kapitler har jeg lukket?
Midtsommers endte jeg kapittelet Memento U. Samarbeidet ble ikke helt som tenkt og valget om å flytte til Nederland klinget bedre for meg enn å bli værende i Trondheim.

Hva har jeg lært? 
I år som tidligere år tar jeg med meg setningen: Dersom jeg alltid velger å gjøre det som gjør meg glad, da er jeg alltid på riktig vei!

Noen ganger (for min del mange ganger i løpet av livet) tar jeg meg selv i å jobbe steinhardt for å vise andre «at jeg er god nok» eller «at jeg får det til». Noe som på sikt suger ALL livsgnist ut av meg, da jeg ikke får igjen for strevet og føler jeg sitter fast et sted jeg egentlig ikke hører hjemme.

Å lytte til seg selv og stole på det som kommer opp!

Hoved mål for 2020?
Skaffe leilighet
Hjelpe 100 andre med sine mål
Konkurrere

Med dette ønsker jeg dere alle et GODT NYTT ÅR! Stor klem fra meg