November! Allerede november! Snart et nytt år folkens! Blir aldri lei av å si at tiden flyr. Men morsomt er det når alt jeg driver med fortiden stadig tar bedre og bedre form. Som selvstendig næringsdrivende er det viktigste jeg har: en plan. Når planen er nedskrevet er det enklere å være disiplinert og jobbe målrettet mot målet. Hovedmålet og fokus akkurat nå er å bygge opp Team Lewel. Vi er GODT i gang!

Nylig hadde vi årets første markedsmøte og i dag skal jeg i nytt møte for å planlegge content for tiden fremover. Ønsker du å følge med på utviklingen må du gjerne følge @lewelcoaching på instagram eller legge igjen mailadressen din i nyhetsbrevet vårt for å være den første til å få nyheter og eksklusive tilbud!

Link til nyhetsbrev: https://www.lewel.no/nyhetsbrev 

Parallelt med planleggingen driver vi også på med å lage nye treningsprogrammer for dere som snart er klar for lansering! Elsker at det er mye å gjøre i alle ender. I slutten av måneden drar jeg først til Slovakia med Alexandra før det blir Budapest med Solveig helga etter da de skal delta i hvert sitt VM!! Deretter en liten juleferie i Trondheim med venner og familie. Woah, bare å jobbe på!