Dagen i dag har jeg ventet lenge på av to ulike grunner:

1. Black Friday – se hva du må gjøre for å låse opp 75% avslag, nederst i dette innlegget
2. Reisedag for senior VM i bikinifitness – Solveig skal til pers!

Den siste tiden har jeg jobbet med forberedelser til Lewel-salget ettersom dagen i dag går til reising. Nå sitter jeg på flyplassen på vei til Slovakia for å møte resten av landslaget i bikini og bodyfitness. Jeg skal være landslagscoach i helga og har egen utøver med i gjengen. Solveig skal til pers, deretter går turen til Trondheim for å møte familie og venner før jul.

Dagen i dag er for mange bedrifter DEN største salgsdagen gjennom året. Det er en deilig følelse å kunne glede med kjempe store rabatter på noe så fint som fremmer helse, selvtillit og velvære. Lewel har allerede satt ned alle planer med 50% – men ettersom jeg sitter her og er i kjempesiget kan du få ytterligere 15% dersom du melder deg på nyhetsbrev.

Koden gjelder KUN i dag, 29.11.19 og frem til midnatt