Jeg er Sandra

Hei du! Her kommer litt om meg! Jeg heter Sandra Kjøsnes Jokic, født i 1994 i Trondheim – av norsk mor, serbisk far (hvorav navnet Jokic, som uttales jåkkitc om du skulle lure på det).

Jeg har hele mitt liv hatt en iver og drøm om det å endre verden. Hårete, ja, det er det. Men noen må ha en slik tankegang skal vi faktisk kunne utrette en positiv endring. Dette er ikke noe jeg tror jeg kan få til alene, men er vi mange nok om det kan allting gå!

Jeg anser meg selv som å være eventyrlysten og ambisiøs – noe som medfører mange baller i lufta. Disse ballene har i senere tid utviklet seg til å bli to selskap, begge med fokus på å bedre folkehelsa og det å spre treningsglede. Firmaene jeg er grunder av og medeier i heter Team Lewel AS – et online coaching selskap og Memento Network AS. En tosidig plattform for personlig trenere og «folket» med fokus på å skape arbeid, inntekt og et mer aktivt samfunn.

Selv har jeg bakgrunnen min fra turn, som har medført en usedvanlig forståelse for kropp og bevegelse. Dette har også vært interessen min igjennom livet og skolevalg som helse og sosial fag på Tiller VGS, bevegelsesvitenskap på NTNU og personlig trener utdanning hos AFPT.

Som 19 åring ble jeg Verdensmester i Bikinifitness og må nå konkurrere innen 2020 for å bevare proff-kortet mitt. Vil det skje? Vi får se!

Jeg har erfart at livet byr på opp og nedturer. Dette er jeg heller ikke redd for å snakke om, snarere tvert i mot! Sa en gang til mamma, «faen ass, hvorfor er det ingen som har forberedt meg på at livet kan være helt jævlig?» – er det noe vi mangler å snakke høyt om? Åpenhet rundt psykisk helse er noe jeg anser som ekstremt viktig! Spesielt i denne absurde sosiale-medie tiden vi nå lever i! Jeg ønsker å fronte åpenhet rundt problematiske eller tabubelagte temaer og drømmer om at alle og enhver skal like deg selv for den en er. Fordi: En må værra som en e når’n itj vart som en sku!

 

Har du spørsmål eller ønsker til hva vi bør snakke høyt om? Kontakt meg på sandra@lewel.no